Informatie

Hier vind u verdere informatie over verschillende onderwerpen.

 • Wie ben ik?

  Mijn naam is Jurdeane Meesters, geboren in Curaçao en sinds 2009 ben ik een gecertificeerd nagelstyliste. Daar ik mezelf wil perfectioneren en het ook belangrijk vind om kwalitatief goede nagels te zetten bij klanten volg ik nog geregeld opleidingen, trainingen en workshops.

  U kunt voor heel veel verschillende soorten nagels bij mij terecht, zoals French  Manicure, (glitter) Acrylnagels, Gelnagels, Salon en lange Stiletto's maar ook voor een manicure en handverzorging.
  Ook als u een nagelbijter bent of als u beschadigde nagels heeft.

  Deze werkzaamheden voer ik uit in een speciaal als nagelsalon ingerichte kamer aan huis in Velddriel, centraal in de Bommelerwaard Zuid, tussen Zaltbommel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) in de gemeente Maasdriel (Maasdriel bestaat uit de kernen Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel, Alem, Rossum, Hurwenen, Heerewaarden, Hedel, Ammerzoden, Well en Wellseind) direct aan de A2 tussen Zaltbommel en 's-Hertogenbosch. Dus heel makkelijk te bereiken.

  Voor meer info kijk op de verschillende pagina's van deze site, mail of bel me.

  Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of voor een of meerdere proefnagels. Ook kan ik dan adviezen geven wat voor u het beste is en hoe u het beste uw nagels kunt verzorgen.

  Voor een afspraak kunt u mij mailen, bellen of via "Online afspraak maken". Heeft u nog vragen vul dan het contactformulier in, of bel/mail mij.

  Liefs, Jurdeane.

 • Prijslijst 2019

  Acryl /Gel nagels (sjablonen)

   
  Set naturel acryl / gel nagels€ 54,95
  Set acryl/gel met French Manicure  € 64,95
  Set acryl/gel met iGel kleur naar keuze€ 59,95
  Set acryl glitters€ 59,95
  Set Facet / Bridgenagels / Salon Stiletto / etc€ 69,95
  Set Stiletto (full)€ 84,95
   Set Gothic, Almond, Russian Almond, Pipe, Edge€ 75,-- 
    

  Andere Behandelingen

  iGel over eigen nagels€ 29,95
  Versteviging van eigen (teen)nagels Acryl/Gel€ 39,95
  French Manicure  op Teennagels€ 59,95
  Nagelbijtarrangement (ook in termijnen)€130,00
  Repareren per nagel / tijdens de behandeling€ 4,95
  Nagels lakken€ 9,95
  Nailart - per set - vanaf€ 5,00
  Kunstnagels verwijderen bij nieuwe set€ 10,00
  Kunstnagels verwijderen incl. mini manicure€ 19,95
  Russische Manicure i.c.m. een andere behandeling € 19,95

  Nabehandeling

   
  2 tot 4 wkn (na 4 wkn = een nwe set)
  Nabehandeling€ 39,95
  Nabehandeling iGel€ 39,95
  Nabehandeling Stiletto                                                € 55,00
    
   

  Manicure plus

  De Luxe Spa Manicure inclusief Paraffinebad€ 29,95
  Spa Manicure Kort€ 24,95
  Spa Manicure Mini€ 19,95
  Paraffinebad€ 12,50
    

   Staat uw product of behandeling er niet bij, vraag ernaar!


  Op iedere nieuwe set of behandeling wordt 7 dagen garantie verleend

  Indien u bij een collega-nagelstyliste een nieuwe set kunstnagels heeft laten plaatsen maar u bij mij de nabehandeling wilt laten doen, dan worden de mogelijkheden en prijs hiervan in overleg met u bepaald alvorens ik met de behandeling begin. Alle eventuele volgende nabehandelingen zullen worden berekend aan de hand van mijn eigen prijslijst.

  Wegens de garanties die ik geef en dat ik alleen kwaliteitsnagels wil afleveren gebruik ik uitsluitend mijn eigen materialen.

  Voor het aanbrengen van gel / acrylnagels is de min. leeftijd 16 jaar. De prijzen zijn in euro's, incl. btw en onder voorbehoud van wijzigingen en tikfouten. Alleen contante betaling mogelijk, er is wel een pinautomaat aanwezig.

  Afspraak annuleren, laat me het dan 24 uur van te voren weten, anders moet ik €25,= in rekening brengen.


   

 • Acrylnagels

  Acrylnagels

  Nagels verlengen of verstevigen kan met acryl. De verlenging kan zowel met tips als met sjablonen. Mijn voorkeur gaat uit naar sjablonen, daar deze beter en langer blijven zitten en mooier blijven. Met acrylnagels kun je de (onderlinge) lengte van je nagels zelf bepalen. Indien u zelf al mooie lange nagels heeft, dan zal ik alleen een verstevigende laag acry of gel aanbrengen. Dit wordt een 'overlay' genoemd.
  Acryl bestaat uit twee delen, namelijk poeder (polymer) en vloeistof (monomer). Door deze twee bestandsdelen te mengen met elkaar vormt er een bolletje wat gemodelleerd kan worden op de nagel. Tijdens het modelleren van dit bolletje zal het acryl vanzelf uitharden in de lucht of onder een speciale uv- lamp (al naar gelang de soort acryl die je gebruikt).
  Als het acryl hard genoeg is, kunnen de nagels in vorm worden gevijld. Door polijsten en het aanbrengen van een topcoat worden de nagels mooi glanzend. Het acryl heeft in totaal 48 uur nodig om geheel uit te harden.

  Het zetten van acrylnagels

  Nadat uw handen gedesinfecteerd zijn worden uw nagelriemen voorzichtig losgemaakt, gevijld en daarna wordt met een zachte vijl de glanslaag van uw nagel afgehaald. Om er voor te zorgen dat de tip / kunstnagel goed hecht wordt de natuurlijke nagel eerst vetvrij gemaakt.
  Als er gekozen is voor sjablonen dan word eerst een sjabloon aan uw vinger vastgemaakt, waarop de nagel word gemodelleerd met een bolletje acryl. na het verwijderen van het sjabloon word de nagel op lengte en in model gevijld en verder afgewerkt met de eventuele nailart en een topcoat. Verder worden de nagelriemen in gesmeerd met olie en uw handen met een crème.

  De kleur van de nagels

  U kunt kiezen voor een naturel look, maar misschien wilt u wel een French Manicure in wit of een leuke kleur met eventueel glitters. Populair in de salon is de French Manicure. Dat zijn chique nagels met een roze nagelbed en een (fel) witte rand. Wisselt u graag af met verschillende kleuren nagellak, dan adviseer ik naturel, zodat de lak extra mooi uitkomt. Het faden van de glitters is ook een hele leuke optie! U laat hiermee twee kleuren in elkaar overlopen, zonder dat je een duidelijke lijn ziet. Wilt u iets bijzonders ? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een mooie Nailart.

  Verlenging

  Het grote voordeel van kunstnagels is dat al uw nagels direct dezelfde lengte krijgen. Uw nagels zijn op iedere gewenste lengte te maken. Het is wel goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels. Ik adviseer eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij de volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen.
  Zijn uw nagels te kort of ongelijk van lengte, dan is verlengen een goede optie.
  Afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagels en uw wensen, kiezen we samen voor de gewenste lengte en het model. Qua model zijn er verschillende mogelijkheden, vierkant, ovaal/rond, amandel, stiletto, facet, bridge, etc.

  Onderhoud

  Acrylnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Tweemaal per dag met nagelriemolie in masseren is voldoende. De olie zorgt er voor dat de natuurlijke nagel verzorgd wordt, en houdt de Acrylnagels tevens flexibel. Deze nagelriemolie is bij ons te verkrijgen, tevens kan ik u adviezen geven om zo lang mogelijk van uw nieuwe nagels te genieten.
  Nabehandeling

  Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet u wel regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk. In overleg kan ik de nagels naar uw wensen aanpassen en de eventuele reparaties uitvoeren. Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit.

 • Gelnagels

  Gelnagels

  Gelnagels zijn zeer sterke en flexibele kunstnagels en worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.
  De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel is hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden.
  De gel is geurloos (in tegen stelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen. De gel kan op verschillende manieren worden afgewerkt: Naturel, French (witte tips), Color Gel, Nailart of gelakt met eventueel verschillende kleuren en motieven.

  Het zetten van gelnagels

  Nadat uw handen gedesinfecteerd zijn worden uw nagelriemen voorzichtig los gemaakt, kort gevijld en daarna wordt met een zachte vijl de glanslaag van uw nagel afgehaald. Om er voor te zorgen dat de tip / kunstnagel goed hecht wordt de nagel eerst vetvrij gemaakt.
  Als er gekozen is voor een sjabloon dan word de gel op de nagel gemodelleerd. Doorgaans worden er 3 laagjes gel aangebracht welke onder een speciale UV lamp worden uitgehard.
  Als er gekozen is voor een tip dan wordt de tip geplaatst en op de gewenste lengte geknipt. Met een vijltje wordt het randje van de tip gevijld totdat die allemaal dezelfde lengte hebben en de nagel en de tip een geheel vormen. Nu kan de Gel op de nagel worden aangebracht. Doorgaans worden er 3 laagjes gel aangebracht welke onder een speciale UV lamp worden uitgehard.

  Afwerking

  Afhankelijk van de gewenst look wordt er als laatste laag een blanke gellaag of gekleurde gellaag aangebracht, of een nailart print. Voor French Manicure wordt gebruik gemaakt van een blanke laag. De gekleurde gel is als vervanging van nagellak.
  Als de gel uitgehard is wordt de nagel in het uiteindelijke model gevijld en gepolijst. Voor de verzorging van de nagelriemen worden deze ingesmeerd met een crème of olie. Als de nagels klaar zijn hoef je je nagels dus niet meer te lakken en je nagels blijven een week of 3 - 4 mooi.
  Let op!! Onder de lamp wordt de gel weliswaar uitgehard maar dat is alleen de bovenste laag. De gel heeft nog 48 uur nodig om helemaal uit te harden en daarom ook het dringende advies om de eerste 48 uur niet met hun nagels te tikken. Daardoor kan er lucht onder de gel laag komen waardoor er lifting kan ontstaan en de kans bestaat dat de gel loslaat van uw nagelbed.

  Onderhoud

  Gelnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Tweemaal per dag met nagelriemolie in masseren is voldoende. De olie zorgt er voor dat de natuurlijke nagel verzorgd wordt, en houdt de Gelnagels tevens flexibel. Deze nagelriemolie is bij ons te verkrijgen, tevens kan ik u adviezen geven om zo lang mogelijk van uw nieuwe nagels te genieten.
  Nabehandeling

  Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet u wel regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk. In overleg kan ik de nagels naar uw wensen aanpassen en de eventuele reparaties uitvoeren. Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit.

 • Nailart

  Nailart

  Nailart is een soort van kunst. Letterlijk betekent het 'kunst op de nagels' en het is dus voor diegenen die iets meer willen dan gewoon nagellak
  Nailart is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitters en gekleurde gel en/of acryl. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.
  Nailart is de `finishing touch' voor je kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Voor het design van de nailart kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden.
  Natuurlijk kun je ook zelf een ideetje voor een nailart voorstellen. Heb je een feestje, bruiloft of wil je er mooi uit zien voor de feestdagen, neem dan een nailart.
  Bij de fotoalbums staan meerdere nagels die ik gemaakt heb en daar zitten ook nagels met nailart tussen of kom eens langs voor een proefnagel.

 • Bruidsnagels

  Bruidsnagels

  Bruidsnagels... Vaak wordt me gevraagd, wat is er nu anders aan bruidsnagels ten opzichte van "gewone" kunstnagels
  Het grote verschil is dat u op uw trouwdag natuurlijk de mooiste bruid wilt zijn, met een schitterende jurk, een mooi kapsel, en natuurlijk mooi verzorgde handen en nagels. Want iedereen wil natuurlijk even je ring bewonderen. Het leuke van bruidsnagels is dat u uw nagels helemaal aan kan passen aan de jurk die u draagt.
  Daarmee bedoel ik ten eerste de kleur. Spierwitte nagels bij bijvoorbeeld een ivoorkleurige jurk staat niet mooi. De nagels moeten een 'verlenging zijn van het geheel', dus van de jurk en uw kapsel. Ook wordt er gekeken naar de vorm van de jurk. Zitten er V-vormen in of juist ronde? Zitten er bloemetjes op? Pareltjes in?

  Afspraak en werkwijze

  Bij bruidsnagels is het belangrijk dat u ruim van te voren een afspraak maakt. Eerst gaan we samen goed nadenken over wat u precies voor nagels wilt. U komt dan bij me langs, met een foto en het liefst een stukje van de stof van uw jurk, eventueel een pareltje, steentje, kant of wat er ook in uw jurk zit.
  Vervolgens maak ik enkele voorbeeldjes, waarna we samen gaan bespreken wat bij u en uw jurk past. Uiteraard zijn er in dit stadium nog allerlei aanpassingen mogelijk. Zijn we er samen uit, dan komt u terug voor het daadwerkelijk maken van de bruidsnagels.
  Het handigste is één dag voor uw trouwerij. Zo weet u zeker dat ze op uw trouwdag nog helemaal perfect zijn!
  Als u kiest voor een bruidsarrangement dan hebben wij een speciaal tarief voor de familie zoals moeder, schoonmoeder, bruidsmeisje, getuige enz. Vraag naar de mogelijkheden.
  En niet alleen uw nagels, maar ook uw handen zijn belangrijk op uw trouwdag. U kunt uw handen laten verwennen door ze een Luxe Spa Manicure te laten geven. Zie verder op de pagina "Nagel en hand verzorging" wat dat allemaal inhoud. Als u open schoenen draagt kan ik ook uw teennagels verzorgen en in de zelfde stijl brengen als uw nagels.

 • Manicure / nagel- en handverzorging

  Manicure / Nagel- en handverzorging

  Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Regelmatig een manicurebehandeling is geen overbodige luxe, uw handen zien er dan verzorgd uit en voelen zacht aan. Wilt u geen kunstnagels maar wel mooie nagels en verzorgde handen? Manicure is dan een heel goed idee voor U!
  U kunt kiezen voor een mini-manicure (nagelverzorging), spa-manicure (handverzorging) of een luxe spa-manicure (hand- en nagelverzorging)

  Spa manicure mini (deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten)

  Bij een mini-manicure worden uw nagels verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten. De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld. Uw vingertoppen worden gemasseerd met nagelriem olie. Als uitbreiding kunt u ook een heerlijk paraffinebad nemen.

  Spa manicure kort (deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten)

  Spa manicurebehandeling bestaat uit handverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen. U krijgt een heerlijke hand- en onderarmmassage met een heerlijke scrub.
  De nagels worden in model gevijld en gepolijst zodat ze mooi gaan glanzen, de nagelriemen worden verzorgd en als u dat wenst zullen wij uw nagels lakken of tegen meerprijs voorzien van Nailart.

  De Luxe Spa manicure (deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten)

  Een luxe spa manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen en op de handen. U krijgt een heerlijke massage aan handen en onderarmen, daarna een massage met een scrub en tot slot krijgt u nog een massage met een verfrissende lotion.
  Na de verzorging van de handen krijgt u een paraffinebad. De nagels worden in model gevijld en gepolijst zodat ze mooi gaan glanzen, de nagelriemen worden verzorgd en als u dat wenst worden uw nagels gelakt of tegen meerprijs voorzien van Nailart.

 • Algemene Voorwaardem

  Algemene Voorwaarden van Nailstudio Jurdeane.

  1. Algemeen
  Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Nailstudio Jurdeane en een cliënt waarop Nailstudio Jurdeane deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

  2. Behandelingen
  Nailstudio Jurdeane zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. Nailstudio Jurdeane zal zoveel als redelijkerwijs mogelijk is de cliënt inlichten over financiële consequenties van de wijziging of aanvulling van de behandeling.

  3. Afspraken
  De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Nailstudio Jurdeane te melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Nailstudio Jurdeane het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen. Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de studio komt, mag Nailstudio Jurdeane de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de studio aan komen kan de nagelstudio de afspraak annuleren en het gehele afgesproken honorarium berekenen.
  Nailstudio Jurdeane moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.
  Beide partijen hoeven zich niet aan deze verplichtingen te houden, indien zij gehinderd worden door overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt, inbegrepen werkstakingen bij de studio.

  4. Betaling
  Nailstudio Jurdeane vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten zichtbaar in de studio. De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. De nagelstudio vermeldt prijswijzigingen 30 dagen voor de ingangsdatum duidelijk zichtbaar in de studio. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant of via PIN te voldoen.

  5. Persoonsgegevens & privacy
  De cliënt voorziet Nailstudio Jurdeane vóór de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan de nagelstudio aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen.
  Nailstudio Jurdeane neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op d.m.v. een klantenkaart. Nailstudio Jurdeane behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Nailstudio Jurdeane zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

  6. Geheimhouding
  Nailstudio Jurdeane is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft medegedeeld tijdens de behandeling. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, Nailstudio Jurdeane verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

  7. Aansprakelijkheid
  Nailstudio Jurdeane is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Nailstudio Jurdeane is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.
  Nailstudio Jurdeane is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de studio.

  8. Garantie
  Nailstudio Jurdeane geeft de cliënt één week (7 dagen) garantie op de behandeling en de producten. Deze garantie vervalt indien:

  De cliënt de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstyliste.
  De cliënt zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
  De cliënt de kunstnagels heeft afgebeten, opzettelijk afgebroken of er zelf heeft af gehaald.
  De cliënt andere producten dan de door Nailstudio Jurdeane geadviseerde heeft gebruikt voor het onderhoud van de kunstnagels.
  De cliënt de adviezen voor thuisverzorging van de kunstnagels, zoals beschreven in de folder 'hoe kunt u uw nagels het best onderhouden'', niet heeft opgevolgd.
  De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet voor de volgende behandeling heeft opgevolgd.
  De cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.

  9. Beschadiging & diefstal
  Nailstudio Jurdeane heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigd. Nailstudio Jurdeane meldt diefstal altijd bij de politie.

  10. Klachten
  Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet deze zo spoedig mogelijk, doch binnen vijf werkdagen na ontdekking schriftelijk gemeld worden aan Nailstudio Jurdeane en de behandelend styliste. Nailstudio Jurdeane moet de klager binnen vijf werkdagen adequaat antwoord geven. Indien een klacht gegrond is, zal Nailstudio Jurdeane de behandeling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenzij dit inmiddels voor de cliënt aantoonbaar zinloos is geworden en de cliënt dit schriftelijk kenbaar maakt. Indien Nailstudio Jurdeane en klager niet tot overeenstemming kunnen komen, kan de klager het geschil voorleggen aan de wetgever of mediator.

  11. Nail Art & Design Nails
  Indien Nailstudio Jurdeane een voorbeeld toont van een aan te brengen nailart of naildesign ontwerp, dan geldt dit slechts als aanduiding. Het resultaat op de nagels van de cliënt hoeft niet identiek te zijn aan het getoonde voorbeeld. Het copyright op aangebrachte nailart of designnail motieven berust bij Nailstudio Jurdeane. Indien de cliënt de aangebrachte nailart of naildesign laat fotograferen voor commercieel gebruik, moet vooraf toestemming gevraagd worden aan Nailstudio Jurdeane. Nailstudio Jurdeane mag hiervoor een redelijke vergoeding eisen.

  12. Behoorlijk gedrag
  De cliënt behoort zich in de studio behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Nailstudio Jurdeane het recht de cliënt de toegang tot de salon te weigeren zonder opgaaf van redenen.

  13. Recht
  Op elke overeenkomst tussen Nailstudio Jurdeane en de cliënt is Nederlands recht van toepassing.
  Ingeval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend.
  Van toepassing is steeds de laatst gedeponeerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.